您的位置:首页 > 整机 > 叉车整机 > 特种叉车 > 侧面叉车 > 产品详情

Trafic-VR Trafic-V、Traffic-R

Trafic-VR Trafic-V、Traffic-R

普通商家

热门推荐

产品详情

产品参数

产品图片

De Traffic vormt de mid-range binnen het programma elektrische 4-weg zijladers van Votex-Bison. Met zijn middelhoog bordes en sterke 80 V AC aandrijving is hij geschikt voor lasten tot 5 ton. Wieluitvoering is naar keuze in Vulkollan of rubber.

Evenals de andere modellen zijladers is de Traffic extreem wendbaarheid dankzij de 4-weg besturing. Via voorgeprogrammeerde instellingen wisselt de chauffeur eenvoudig van rijrichting en besturingsmodus. Dit maakt de Traffic ideaal voor het transport van lange goederen binnen een minimale gangpadbreedte.

Bij Votex-Bison staat de chauffeur centraal. Met maximale cabineruimte, een handige en ergonomische bediening en een informatief display, voelt hij zich altijd zeker tijdens het werk. Kwaliteit door overtuiging, dat is Votex-Bison. The power of perfection!

De chauffeur staat centraal en verdient een optimale werkplek.
De ruime cabine met zijn grote vensters zijn standaard bij Votex-Bison.

Goed werken begint met een goede en ergonomische werkplek. De cabines van de Traffic kunnen zowel dwars als in de lengterichting worden geplaatst. Met de intuïtieve joystickbediening kan iedereen snel en veilig aan de slag. Het slimme display informeert de chauffeur steeds over de actuele settings van zijn machine.

Het duidelijke display met touch screen biedt snel toegang tot alle functies van de zijlader.
Ook alle technische informatie is direct uitleesbaa
r.
Via het handige touch screen display ziet en regelt de chauffeur alle instellingen van zijn vierweg besturing. Ook alle andere technische informatie is op het scherm te zien. Van urenstanden en batterijontlading tot en met de codes van de servicedienst; alle parameters en gegevens zijn direct en zonder gebruik van additionele laptops of consoles in te stellen en uit te lezen.

Afhankelijk van de inzet en ondergrond is de Traffic naar keuze leverbaar met Vulkollan of rubber wielen.
Is de toepassing binnen of buiten? Of misschien wel gecombineerd? Geen probleem! De wielkeuze van de Traffic is flexibel en garandeert een veilige en stabiele inzet. Het onderhoud is simpel, want de bandages zijn snel te wisselen. Dankzij de all-weather bescherming van alle componenten is de Traffic bovendien niet bang voor vocht en stof. De directe tandwielbesturing garandeert hierbij betrouwbare en messcherpe bochten.

Unieke bodemaanpassing met schokdempende “power bags” die onder het frame zijn aangebracht.
Zo staat de Traffic altijd stevig en veilig.
Votex-Bison past een uniek nivelleringssysteem toe op haar zijladers: niet alleen is elk wielstel in de draagarm pendelend opgehangen, ze zijn ook nog eens gemonteerd aan een vloeistof gevulde “power bag”. Via de ‘wet van de communicerende vaten’ zorgen deze vloeistofdempers in beide draagarmen dat de wielen altijd optimaal bodemcontact houden en het chassis horizontaal blijft.
Motorvermogen: 2x 6,5 AC
Aantal wielen aagedreven: 6 / 2
Apparaatbreedte: 850/1200+NB
Apparaatlengte: vanaf 2800 mm
Hefcapaciteit: 5000 / 600
Max. hefhoogte: 10000
Max. helling: 8 / 11 %
Draaicirkel: minimaal
Inzetgewicht: 7
Batterij: 80V 620Ah